Marcando - Dave, a Priority company

Marcando is out-of-the-box gekoppeld met Dave ERP

Over Dave ERP

DAVE is een volledig geïntegreerde bedrijfssoftware voor het beheer van financiële en administratieve processen in elk type KMO. DAVE is de enige Belgische bedrijfssoftware compatibel met macOS (Apple) én Windows (Microsoft).

Een kleine onderneming heeft andere behoeften dan een groot bedrijf. DAVE speelt hierop in door de bedrijfssoftware op te delen in verschillende modules. De verschillende modules kunnen zowel afzonderlijk als gezamenlijk gebruikt worden. De configuratie is volledig aanpasbaar afhankelijk van uw specifieke noden.

Synchronisatie met Dave

De synchronisatie tussen uw Dave en het Marcando e-commerce platform is gebaseerd op de Dave webservices. Via deze API wordt, op een veilige manier, automatisch informatie uitgewisseld met uw Dave ERP.

De webshop neemt steeds het initiatief voor deze synchronisatie waardoor geen wijzigingen aan de kant van het ERP nodig zijn. Doordat de webshop over zijn eigen database beschikt, blijft de webshop operationeel ook op momenten dat de API of het ERP tijdelijk onbeschikbaar zouden zijn. In dat geval buffert de webshop de informatie en start de synchronisatie terug op als het ERP terug bereikbaar is.

Waarom kiezen voor Marcando?

Enkele referenties

Vraag een vrijblijvende demo aan!

Zin om Marcando in actie te zien?

Vraag nu je vrijblijvende demo aan bij een van onze experten!