Marcando - Microsoft Business Central

Marcando is out-of-the-box gekoppeld met Microsoft Dynamics 365 Business Central

Over Microsoft Dynamics Business Central

Business Central is een oplossing voor bedrijfsbeheer voor kleine en middelgrote organisaties waarmee bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd en gestroomlijnd, en waarmee u uw bedrijfsvoering kunt beheren. Met Business Central, dat in hoge mate aanpasbaar is en uitgebreide functies biedt, kunnen bedrijven hun bedrijfsvoering, waaronder financiën, productie, verkoop, verzending, projectmanagement, services en meer, beheren. Bedrijven kunnen op eenvoudige wijze functionaliteit toevoegen die relevant is voor het toepassingsgebied en die is aangepast om zelfs aan zeer gespecialiseerde sectoren ondersteuning te bieden. Business Central is snel te implementeren, gemakkelijk te configureren en eenvoud is het leidende principe achter innovatie van productontwerp, ontwikkeling, implementatie en bruikbaarheid.

Hoe werkt de automatische synchronisatie?

De synchronisatie tussen uw Microsoft Business Central en het Marcando e-commerce platform vereist een licentie en de installatie van onze Marcando extensie op uw Dynamics installatie. Deze extensie leest alle eventuele veranderingen rechtstreeks en stuurt deze door naar de Marcando sync. Deze sync zorgt dan voor het correct aangeven van de veranderingen op de Marcando webshop.

De webshop neemt steeds het initiatief voor deze synchronisatie waardoor geen wijzigingen aan de kant van het ERP nodig zijn. Doordat de webshop over zijn eigen database beschikt, blijft de webshop operationeel ook op momenten dat de API of het ERP tijdelijk onbeschikbaar zouden zijn. In dat geval buffert de webshop de informatie en start de synchronisatie terug op als het ERP terug bereikbaar is.

Waarom kiezen voor Marcando?

Enkele referenties

Online gaan via de kracht van je Microsoft BC systeem?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek met een van onze experten. Zij leggen je uit hoe alles in zijn werk gaat en geven je graag een demo van de mogelijkheden van het platform.