Marcando - Foodmaster

Marcando is out-of-the-box gekoppeld met Foodmaster ERP

Over Foodmaster

Het pakket biedt een totaaloplossing voor slacht-huizen, productiebedrijven en groothandels en groeit mee met de noden en wensen van uw bedrijf. Daarnaast blijft het nauwgezet de wettelijke verplichtingen opvolgen en implementeren. Foodmaster is opgebouwd uit een twintigtal gebruiksvriendelijke modules waardoor u een zeer klantgerichte keuze kunt maken die perfect aansluit bij uw specifieke behoeftes.

hun jarenlange expertise verzekert uw bedrijf van een optimalisatie van uw bedrijfsprocessen. Desgewenst biedt Foodmaster een complete boekhouding volgens de Belgische wetgeving. Koppelen via EDI met uw retailers enerzijds en aansturing van uw Etiketteer / Weeglijnen anderzijds zijn voor ons bekend terrein. 

Synchronisatie met Foodmaster

De synchronisatie tussen uw Foodmaster omgeving en het Marcando e-commerce platform is gebaseerd op de Foodmaster API. Via deze API wordt, op een veilige manier, automatisch informatie uitgewisseld met uw Foodmaster ERP.

De synchronisatie is automatisch en werkt in 2 richtingen. Op die manier wordt alle relevante informatie voor de werking van de online shop doorgestuurd naar Marcando en stuurt Marcando orders en relevante wijzigingen door naar Foodmaster. 

Doordat de webshop over zijn eigen database beschikt, blijft de webshop operationeel ook op momenten dat de API of het ERP tijdelijk onbeschikbaar zouden zijn. In dat geval buffert de webshop de informatie en start de synchronisatie terug op als het ERP terug bereikbaar is.

Waarom kiezen voor Marcando?

Interesse in een vrijblijvende demo?

Praat met een van onze experten om uw persoonlijk traject te bespreken en de kracht van Foodmaster + Marcando te ontdekken