E-commerce voor uw Adsolut KMO Beheer

Online in één maand!

Over Adsolut Kmo-beheer

Met Adsolut Kmo-beheer organiseert u uw werk volledig digitaal. Automatiseer tijdsintensieve processen zoals aan- en verkoopbeheer, planning, voorraadbeheer, crm, documentbeheer. Adsolut bundelt de meest noodzakelijke tools in één compleet ERP-pakket op maat van kmo's.

Hoe werkt de automatische synchronisatie?

De synchronisatie tussen het Adsolut ERP-pakket en het Marcando e-commerce platform is gebaseerd op de Adsolut API.  Via deze API wordt, op een veilige manier, automatisch informatie uitgewisseld tussen Adsolut en Marcando, en dit zonder enige impact op de snelheid en beschikbaarheid van beide systemen.

De webshop neemt steeds het initiatief voor deze synchronisatie waardoor geen wijzigingen aan de kant van het ERP nodig zijn.  Daardat de webshop over zijn eigen database beschikt, blijft deze operationeel ook op momenten dat de API of het ERP tijdelijk onbeschikbaar zouden zijn.  In dat geval buffert de webshop de informatie en start de synchronisatie terug op als het ERP terug bereikbaar is.

Waarom kiezen voor Marcando?

News and blogs


03-04-2024
Algemeen

6 dingen om rekening met te houden bij het opzetten van jouw zakelijke webshop

Ontdek 6 cruciale zaken om rekening mee te houden bij het opzetten van jouw zakelijke webshop. Van het vooraf bepalen van doelen, bekijken van ERP integraties en zoveel meer!
Read more
08-02-2024
Algemeen

Van traditioneel naar digitaal: hoe een webshop je heel wat kosten kan besparen

Ontdek de voordelen van de overgang van handmatige invoer naar digitalisering met onze blog en leer hoe een B2B bestelplatform geïntegreerd met een ERP-systeem jouw bedrijfsvoering kan stroomlijnen.
Read more
05-02-2021
Algemeen

This is how your webshop scores higher in Google - Webshop SEO tips

Ranking higher in Google with your web shop? Being found by your customers? These tips will help your shop rank higher in search results.
Read more

Praat met een expert!

Bent u al Adsolut gebruiker of overweegt u Adsolut te implementeren in uw organisatie en heeft u plannen om ook online te verkopen?  Vraag dan een vrijblijvende demo aan.