B2C én B2B

Klantspecifieke ervaringen voor uw B2C én B2B gebruikers

B2C webshop of B2B bestelplatform?


B2C en B2B webshops hebben veel gelijkenissen, maar ook veel verschillen. De particuliere en zakelijke klant hebben nood aan andere informatie en mogelijkheden

Bij Marcando hebben we dankzij onze ervaring de juiste features ontwikkeld voor de juiste context. Zo kunt u een webshop inrichten die afhankelijk van het klantentype de juiste informatie en keuzes biedt op het juiste moment. 

Geen tijd voor een webshop, maar wel op zoek naar tijdswinst dankzij een ERP-gekoppeld self-service klantenportaal? Dat behoort ook tot de mogelijkheden!

B2C webshop

Een webshop moet vandaag kunnen concurreren met de mastodonten in deze wereld.

Daarom is het van cruciaal belang dat uw klanten snel kunnen navigeren naar de producten die ze willen. Hierbij de juiste en up-to-date informatie vinden en daarna kunnen genieten van een frictieloze checkout.

Dit verhoogt uw conversie en dus omzet!

B2B bestelplatform

Professionele klanten hebben andere verwachtingen dan particulieren met betrekking tot online bestellen.

Een online cataloog die persoonlijke prijsafspraken en kortingen weergeeft is daarbij van het allergrootste belang. Uw klant wilt namelijk online kunnen bestellen aan dezelfde voorwaarden die hij/zij gewoon is van uw bedrijf.

Daarnaast draagt de snelheid tot bestellen bij aan een positieve ervaring. Een betaling op factuur helpt hier uitermate bij.

B2C en B2B klanten? Go hybrid!

Verkoopt u zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten met verschillende tarieven

Marcando ondersteunt ook hybride oplossingen waarbij elk type klant de relevante informatie op het juiste moment te zien krijgt en aan deze voorwaarden online kan kopen.


Eenvoudig B2C én B2B ervaringen creëren voor uw klanten?